FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50!

MORI

1-jpgswanMori is een exclusief Engels merk opgericht door twee heren Cam & Atkin, zij konden maar niets leuks vinden voor alle neefjes en nichtjes. Ze zochten naar iets wat ouders nodig hebben en wat 100% organisch is. Zo is MORI ontstaan..

MORI is het Japans voor bos en staat voor de puurheid van de natuur. Onze inspiratie halen we uit Scandinavische en Japanse concepten. De wereld beschermen is voor MORI erg belangrijk daarom gebruiken we alleen 100% organisch bamboo katoen. Wat uitermate zacht is voor het tere babyhuidje.

MORI is een GOTS gecertificeerd bedrijf, wat betekent dat alle producten in GOTS gecertificeerde fabrieken wordt gemaakt. Mensen, die in deze fabrieken werken, krijg een goed loon en werken onder goede arbeidsomstandigheden.

MORI is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij swaddle-blankets en daar zijn wij zeer trots op. Kijk snel in onze webshop voor de prachtige producten van MORI.

brands-mori

Schrijf je nu in en ontvang 5 euro korting!

Schrijf je nu in en ontvang 5 euro korting!

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten en acties, schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief. Na bevestiging ontvang je een code waarmee u 5 euro korting ontvangt op uw volgende bestelling.