FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50!

Meer over ons...


Altijd ben ik op zoek naar mooie, zachte, bijzondere en luxe swaddles. Tijdens mijn zoektocht, kwam ik erachter dat er wel overal swaddles te koop zijn maar dat niet alle mooie merken op een site verkrijgbaar zijn. En zo is swaddle-blankets ontstaan.

Deze online swaddle boutique biedt prachtige swaddles, die nog niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Voor mij is het belangrijk, dat de swaddles zacht en duurzaam zijn. Kwaliteit, gaat boven kwantiteit. Onze service is uniek en daar word jij blij van. Ik streef erna om jouw favoriete boutique te zijn en te blijven. Een swaddle is een cadeautje voor jezelf, iemand anders of je baby en daarom verpakken we het ook zo. Je swaddle wordt altijd verpakt in een mooie verpakking, je ontvangt een kleine attentie en we voegen een handgeschreven persoonlijk briefje toe. Zo maken wij van het online shoppen een unieke beleving!

Tot snel, liefs Petra


``Het leven is het mooiste sprookje``

Schrijf je nu in en ontvang 5 euro korting!

Schrijf je nu in en ontvang 5 euro korting!

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten en acties, schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief. Na bevestiging ontvang je een code waarmee u 5 euro korting ontvangt op uw volgende bestelling.