FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50!

Reglement Swaddle ontwerpwedstrijd

Art. 1 Periode
U kunt uw ontwerp inzenden tot uiterlijk 6 februari 2017. Het is toegestaan meerdere ontwerpen in te zenden.

Art. 2 Wijze van deelname
De inzendingen moeten worden ingezonden aan:
Per e-mail:
ontwerp@swaddle-blankets.com

Of per post aan:
Swaddle-Blankets.com
Koninginnestraat 106
4818 HE Breda

Het ontwerp dient als volgt te worden aangeleverd bij Swaddle-Blankets.com
een ontwerp opgeslagen in een bestandsformaat naar keuze;
onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres.

Art. 3 Rechten
De wedstrijd staat niet open voor ontwerpen waarvan de rechten niet berusten bij de inzender. Alle rechten op ingezonden ontwerpen worden overgedragen aan Swaddle-Blankets.com.

Art. 4 Bepaling van de winnaar
Swaddle-Blankets.com publiceert fotos van de ingezonden ontwerpen op haar Instagram en Facebook paginas. De drie fotos die op 14 februari 2017 de meeste likes hebben zullen uitreoepen worden tot winnaars van deze wedstrijd. Swaddle-Blankets.com behoudt zich het recht voor bij onvoldoende kwaliteit van de inzendingen geen winnaar aan te wijzen.

Art. 5 Prijs
De drie winnende ontwerpen zullen door Swaddle-Blankets.com in productie worden genomen onder haar private label naam swaddle.nl.

Elke drie maanden zal Swaddle-Blankets.com de gerealiseerde omzet (exclusief BTW) van een winnend ontwerp aan de desbetreffende inzender rapporteren. Wanneer de inzender een zelfstandig ondernemer is zal deze een BTW factuur aan Swaddle-Blankets.com sturen ter hoogte van 10% van de gerapporteerde omzet, vermeerderd met BTW. Wanneer de inzender geen zelfstandig ondernemer is zal Swaddle-Blankets.com 10% van de gerapporteerde omzet, verminderd met de af te dragen loon/inkomstenbelasting aan de inzender overmaken. Wanneer er 12 maanden achtereenvolgens geen omzet gerealiseerd wordt vervalt deze verplichting definitief.

De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar.

Art. 6 Publicatie
De uitslag wordt ter publicatie aangeboden aan verschillende media.
De inzender gaat ermee akkoord dat zijn/haar naam en woonplaats kan worden gepubliceerd door Swaddle-Blankets.com

Art. 7 Geschillen
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd of anderszins gecommuniceerd worden. De uitspraak van Swaddle-Blankets.com is bindend.z

Schrijf je nu in en ontvang 5 euro korting!

Schrijf je nu in en ontvang 5 euro korting!

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten en acties, schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief. Na bevestiging ontvang je een code waarmee u 5 euro korting ontvangt op uw volgende bestelling.